LESSEN

Start roller skating now!

In mei 2017 start er een nieuwe reeks rollerskate en skate dans lessen in Podium Mozaïek te Amsterdam op dinsdag avond. Details volgen zo snel mogelijk. Bekijk alvast actuele informatie via onze facebookpagina:
https://www.facebook.com/skatedance/

Let’s have fun on wheels and dance like there is no tomorrow! More info in English, email us: info@skatedance.nl

Over de nieuwe skate dance lessen

Alle niveaus zijn welkom: Absolute beginners, skaters met midden niveau en voor mensen die al ervaring hebben met skate dance.

Wat leer je in de lessen:

  • De basis skatevaardigheden zoals wegrijden en remmen;
  • vrij en met vertrouwen bewegen op skates;
  • basis danspassen;
  • variaties op de basis danspassen.

 

Tijdens de cursus van zes lessen leer je de basis om te dansen op rollerskates. Na deze serie lessen kun je dansen op rollerskates en kun je naar de rollerdisco die eens per twee maanden in Club Lite is om je moves te oefenen en verbeteren!

Afhankelijk van het niveau van de groep wordt de moeilijkheidsgraad van de midden niveau lessen bepaald en wordt de groep gesplitst.

Prijzen: Cursus van 6 lessen voor € 60,- wanneer je je eigen skates hebt. Het is mogelijk om losse lessen te volgen; losse les € 12,50. Huur rolschaatsen a.u.b. van te voren reserveren, kosten € 5,- euro per les. Graag de les contant en gepast betalen bij aanvang van de eerste les.

Je kunt je aanmelden via ons inschrijfformulier. Mocht je meer informatie willen of vragen hebben, mail ons dan!

Lees op facebook de meest actuele informatie


Stuur een email info@skatedance.nl om je aan te melden. Geef hierbij je naam en telefoonnummer op, zodat we contact met je op kunnen nemen.