LESSEN

Start roller skating now!

Op 19 september 2017 start er een nieuwe reeks rollerskate en skate dans lessen in Podium Mozaïek te Amsterdam op dinsdag avond. Je kan je nu inschrijven via https://goo.gl/jZxHk3 We zien je graag op 19 sept, instromen kan tot 26 spet en kom aub op tijd als je voor het eerst komt roller skaten bij ons ivm betaling en introductie.

Let op: je krijgt geen automatisch antwoord op je inschrijving, mocht je vragen hebben, mail naar info@skatedance.nl.

Over de nieuwe skate dance lessen

Alle niveaus zijn welkom: Absolute beginners, skaters met midden niveau en voor mensen die al ervaring hebben met skate dance.

Locatie:
Podium Mozaïek
Bos en Lommerweg 191
1055 DT Amsterdam

Data (6 lessen):
19-09
26-09
3-10
10-10
17-10
24-10

31-10 extra les, de lessen starten om 19:30 uur!

 

Wat leer je in de lessen:

  • De basis skatevaardigheden zoals wegrijden en remmen;
  • vrij en met vertrouwen bewegen op skates;
  • basis danspassen;
  • variaties op de basis danspassen.

Tijdens de cursus van zes lessen leer je de basis om te dansen op rollerskates. Na deze serie lessen kun je dansen op rollerskates en kun je naar onze rollerdisco om je moves te oefenen en verbeteren!

Afhankelijk van het niveau van de groep wordt de moeilijkheidsgraad van de midden niveau lessen bepaald en wordt de groep gesplitst. Als je niet eerder lessen bij ons gevolgd hebt, start je in de beginners groep en kan je tijdens de cursus altijd doorstromen naar de volgende groep.

Prijzen: Cursus van 6 lessen voor € 60,- wanneer je je eigen skates hebt. Het is mogelijk om losse lessen te volgen; losse les € 12,50 (voor degene die minimaal 1 cursus hebben afgerond). Huur rolschaatsen a.u.b. van te voren reserveren uiterlijk maandag voor 12:00 uur, kosten € 5,- euro per les. Graag de les contant en gepast betalen bij aanvang van de eerste les.

Je kunt je aanmelden via ons inschrijfformulier. Mocht je meer informatie willen of vragen hebben, mail ons dan!

Lees op facebook de meest actuele informatie


Stuur een email info@skatedance.nl bij vragen. Geef hierbij je naam en telefoonnummer op, zodat we contact met je op kunnen nemen.